Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Μαρούσι υποδέχεται την Παρασκευή (7 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες

ask theoni agonas

Το Μαρούσι υποδέχεται την Παρασκευή (7 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες

Μόνο για τη νίκη ο Α.Σ.Κ.

 Στο Παγκράτι την Τετάρτη, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ. Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, ο ΑΣΚ έκανε την αντεπίθεσή του, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 87-75, κρατώντας πάντως τη διαφορά υπέρ του, σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Παγκράτι.

Μελανό σημείο του αγώνα, οι τραγικές συνθήκες διεξαγωγής του, με την οροφή του κλειστού γυμναστηρίου του Μετς να θυμίζει… σουρωτήρι και τον αγώνα να διεξάγεται με απλωμένες πετσέτες στο παρκέ!!! Το σημαντικότερο είναι πως κανείς παίκτης δεν τραυματίστηκε, αλλά η εικόνα δεν παύει να είναι απογοητευτική για τα ελληνικά γήπεδα εν έτει 2021…

 Επιστρέφουμε όμως στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, το οποίο διεξάγεται σε ρυθμούς… ΝΒΑ και στο οποίο δεν υπάρχει χρόνος ούτε για απογοήτευση, ούτε για ενθουσιασμό. Υπάρχει μόνο συγκέντρωση στο στόχο και εκμετάλλευση κάθε λεπτού, για ξεκούραση και προετοιμασία για την επόμενη αναμέτρηση.

 Δυο ημέρες μετά το Παγκράτι λοιπόν, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. το Μαρούσι, στο ματς που ανοίγει την αυλαία για την 4η αγωνιστική του Top8. Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς, απέναντι σε μια ομάδα με εμπειρία και ενέργεια, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το Μαρούσι, με προπονητή τον Γιώργο Σκαραφίγκα, έχει παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο, αλλά και την –χωρίς αμφιβολία- καλύτερη περιφερειακή γραμμή του πρωταθλήματος, με τους Γκαγκαλούδη, Στασινό και Ξυδά, να συνεισφέρουν αθροιστικά σε μέσους όρους 53 πόντους, 11 ριμπάουντ, 15 ασίστ και 4 κλεψίματα σε κάθε αγώνα!!!

 Η άμυνα πάνω σε αυτή την εξαιρετική τριάδα παικτών θα είναι επομένως καθοριστική για τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που θα κληθεί να βρει λύσεις απέναντι στην ιστορική ομάδα της Αθήνας, που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

 Η κούραση και η φθορά από τους συνεχόμενους αγώνες είναι δεδομένη, αφού ο ΑΣΚ – όπως και οι άλλες ομάδες- παίζει από τις αρχές Απριλίου συνεχόμενα ματς Τετάρτη και Σάββατο, όμως το Top8 μπαίνει στο πιο καθοριστικό σημείο του, οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και ο πρώτος στόχος για τους «κυανόλευκους» είναι να υπερασπιστούν την έδρα τους. Έτσι λοιπόν, ο αγώνας απέναντι στο Μαρούσι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και συναρπαστική εξέλιξη.

Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

Χωρίς φιλάθλους διεξάγονται τα ματς της Α2 Εθνικής, όμως όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση με το Μαρούσι, την Παρασκευή στις 7 μ.μ. από το επίσημο κανάλι του ΑΣΚ στο Youtube στη διεύθυνση:




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Ο.Π.Ο.Π. πλανεμένος στα δίχτυα της Καλυψώς

Ο ΟΠΟΠ πλανεμένος στα δίχτυα της Καλυψώς

Next Article
Τρίκαλα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωΐνη

Τρίκαλα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωΐνη

Related Posts