Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε και στην Αργιθέα

Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά και στην Αργιθέα με τον καθιερωμένο αγιασμό των μαθητών, των δασκάλων και των γονιών.

Τρία χωριά καμαρώνουν για τα σχολεία και τους μαθητές τους και επιμένουν να αντιστέκονται στην ερήμωση, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουμε νοσταλγοί ενός παρελθόντος που δεν επιστρέφει.

Παρούσα στα σχολεία και η δημοτική αρχή για να ευχηθεί και να παρασταθεί στους μικρούς μαθητές και τους ηρωικούς δασκάλους και να διευκολύνει όσο μπορεί το εκπαιδευτικό έργο.

Στο άλλοτε κεφαλοχώρι Ανθηρό (με πολλές δεκάδες μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου) με τους 7 μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο και τους κάλεσε να τον επισκέπτονται στο δημαρχείο για να κάνουν συνεχώς τα παράπονά τους… στο Δήμαρχο.

Στο πιο μακρινό χωρίο του Δήμου, το Αργύρι, με τους 6 μαθητές του δημοτικού αγιάστηκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Καραγεώργος, ο οποίος μαζί με τις ευχές για καλή χρονιά και την καλή πρόοδο των μαθητών, ζήτησε από τη δασκάλα κα Ελένη Ζάχου να παραδώσει τον κατάλογο των αναγκαίων ειδών (τετράδια, γραφική ύλη κλπ.) που απαιτούνται και υποσχέθηκε ότι τα έξοδα αυτά θα καλυφθούν από το Δήμο Αργιθέας.

argyri_agiasmos_1




Total
0
Shares
Previous Article

Χαιρετισμός της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Next Article

Εναρξη σχολικής χρονιάς στο Δήμο Σοφάδων γεμάτη στόχους και προσδοκίες

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…