Το κουδούνι χτύπησε και στα Σχολεία – κάστρα της άλλοτε παιδομάνας Αργιθέας

 

Αγιασμός έγινε στις 9 το πρωί, σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού, με τους λιγοστούς μαθητές να ακούνε το πρώτο κουδούνι για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Από πλευράς δημοτικής αρχής παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Παλαμάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κατσιάνης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Το κουδούνι χτύπησε και στο Πετρωτό με τη μία μαθήτρια και τον αγιασμό να τελείται με την ίδια λαμπρότητα.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές, τόνισε την σημασία της λειτουργίας των τελευταίων σχολείων – κάστρα της Αργιθέας καθώς και την διαχρονική προσπάθεια της δημοτικής αρχής να βοηθήσει στην καλυτέρευση της ζωής των μαθητών και των γονιών τους.

Ανακοίνωσε επίσης την συνεργασία με τον «Όμιλο ΥΓΕΙΑ» ο οποίος «υιοθέτησε» όλα τα παιδιά ηλικίας έως 13 ετών για ιατρικές εξετάσεις και φροντίδα στα νοσοκομεία του Ομίλου, όπου υπάρχει ανάγκη.

Όπως και την προγραμματική συνεργασία του δήμου Αργιθέας και του ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ με το πρόγραμμα HOPE GENESIS (www.hopegenesis.org), που στηρίζει και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες.

agiasmos argithea 1

agiasmos argithea 2

agiasmos argithea 3

agiasmos argithea 4Total
0
Shares