Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

1o dimotiko floga 2023

Το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

«Θα βρεις, καθώς κοιτάζεις πίσω τη ζωή σου, πως οι στιγμές που ξεχωρίζουν, είν’ οι στιγμές που βοήθησες τους άλλους»

– Ο σύλλογός μας απέδειξε εμπράκτως την αλληλεγγύη και την ευαισθησία του, πρωτίστως, απέναντι στα παιδιά, τους αληθινούς ήρωες, μικρού μεγέθους.

– Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Δευτέρας (06/03/2023), αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο αυτού, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στην Καρδίτσα και παρέδωσε στην εκπρόσωπό του, κα ΞΗΝΤΑΡΑ Θεοδώρα, φάκελο, ο οποίος περιείχε τμήμα των εσόδων, που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του διήμερου Χριστουγεννιάτικου bazaar μας. Επίσης, της πρόσφερε, ως αναμνηστικό δώρο, το ημερολόγιο που εκδώσαμε για το τρέχον έτος.

– Εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας για την εγκάρδια υποδοχή και τη θερμή φιλοξενία, καθώς και τα συγχαρητήριά μας για το πολύτιμο και αξιέπαινο έργο του προαναφερόμενου σωματείου.

– Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σ’ αυτά τα παιδιά και σύντομα να βγουν νικητές στην ύψιστη μάχη που μπορεί να δώσει ο άνθρωπος, αυτήν της ζωής!

– Σε μία εποχή που η υφήλιος δοκιμάζεται σε πολλά μέτωπα, ο χρόνιος αγώνας αυτών των ασθενών αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ψυχικού σθένους και άντλησης διδαγμάτων.

ΥΓ.: Η δημοσιοποίηση της εν λόγω πρωτοβουλίας μας, στοχεύει στο να βρει μιμητές…

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος/Γκινής Πέτρος

Η Γραμματέας/Τρίχα Ελευθερία

1o dimotiko floga 2023 1 1o dimotiko floga 2023 2
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για τη νέα σχολική χρονιά - Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης για τον ξαφνικό χαμό του Προέδρου της Τ.Κ. Γόμφων - Μήνυμα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ Μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την παγκόσμια ημέρα νερού - Συλληπητήρια Μαράβα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Κώστας Μαράβας: «Aπέραντος σεβασμός σε κάθε γυναίκα»

Επόμενο άρθρο
ponos thlipsi 1

Πόνος και θλίψη!!!!!