Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφτηκε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κων/νος Σκρέκας

Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφτηκε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κων/νος Σκρέκας

Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφτηκε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κων/νος Σκρέκας

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας πραγματοποίησε επίσκεψη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 10.30, στο Κέντρο Υγείας Πύλης, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, με την παρουσία του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θες/λιας και Στ, Ελλάδος κ. Ηλία Τσιαούση , του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, των Επ/λής της Μείζονος Αντ/σης Δήμου Πύλης κ. Θεοδώρου Χήρα και Ελάσσονος κ. Βαλάντη Τσιούτσια, του Προέδρου της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειο Κανέλα και τον δημοτικό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Κουτή.

Ο σκοπός της επισκέψεως του κ. Σκρέκα ήταν να επιθεωρήσει τον νέο οικίσκο δίπλα στο Κ.Υ. Πύλης όπου θα στεγάζονται οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Πύλης και το στέγαστρο του Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Οι παραπάνω κατασκευές έγιναν μετά από αίτημα του Δ/ντή του Κ.Υ. Πύλης κ. Ιωαν. Κουτσονάσιου με την σύμφωνη γνώμη της 5ης ΥΠΕ Θες/λίας, Στ. Ελλάδος καθώς και τις συντονισμένες ενέργειες του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κων/νου Σκρέκα.

Επίσης ο κ. Κουτσονάσιος ευχαρίστησε την Δ/νση του ΔΕΔΔΗΕ, τον Υπουργό κ. Σκρέκα για την δωρεά αυτή ,καθώς και την Περιφέρεια Θες/λίας για τις εργασίες ανάπλασης του εσωτερικού χώρου του κτιρίου, τον Δήμο Πύλης, εμείς δίνουμε, το επιστημονικό και Νοσηλευτικό προσωπικό τον καλλίτερο εαυτό μας για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το Κέντρο Υγείας Πύλης επισκέφτηκε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κων/νος Σκρέκας

Ο Υπουργός σε ερώτηση που βρίσκονται οι ενέργειες για το φράγμα της Μεσοχώρας τόνισε ότι το Φράγμα της Μεσοχώρας αποτελεί δέσμευση και του ιδίου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και ό,τι μέσα σε δύο Εβδομάδες αναμένεται η έκδοση Άδειας Εγκατάστασης Εργολάβου, θεωρώντας ότι το πρώτο τρίμηνο του Έτους θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμισης. Τονίζοντας πως θα γίνει ό,τι είναι απαραίτητο για την μετεγκατάσταση των κατακλυζομένων της Μεσοχώρας, στον νέο χώρο υποδοχής με όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε το καλοκαίρι του 24 που αναμένεται να γίνει η Έμφραξη να είναι όλα έτοιμα.

Όσο για το Φράγμα της Πύλης ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι συνεργαζόμαστε στενά με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, ούτως ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα όλες εκείνες οι ενέργειες.

Ο κ. Ηλίας Τσιαούσης ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον ΔΕΔΔΗΕ και τον Υπουργό κ. Σκρέκα, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία σύγχρονη κατασκευή ότι καλλίτερο για την στέγαση των ανθρώπων του ΕΚΑΒ Πύλης. Είμαστε κοντά στο Κ.Υ. Πύλης καθώς και σε όλο τα Κ.Υ. του ορίου της ευθύνης μας.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
katharismos Palaioxoriti dimos Mouzakiou

Τον Πάμισο ποταμό στο Παλαιοχώρι του δήμου Μουζακίου καθαρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επόμενο άρθρο
mouzaki tyrnavos

Βόλει Κορασίδων: ΓΣ Μουζακίου - Άμιλλα (Κυριακή 22/1 - Κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου) - Με νίκη στο final four οι Κορασίδες του Μουζακίου