Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ιππικό του “ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ” παρέλασε στην Πύλη

Το ιππικό του "ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ" παρέλασε στην Πύλη

 

ΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων “Βουκεφάλας” συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Πύλη Τρικάλων.

Μία εκπληκτική εμφάνιση από δώδεκα άλογα και αναβάτες, μεταξύ αυτών μία μικρή Αμαζόνα (Μαρία Γιαννούλα του Κωνσταντίνου, μέλος Ι.Σ) δέκα χρονών και ένας ιππέας (Γεώργιος Μπράτσος του Άρη, μέλος Ι.Σ) μόλις εννέα χρονών.

Οι ιππείς έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην παρέλαση παρουσιάζοντας τα όμορφα άλογα τους, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Και του χρόνου με υγεία μας δήλωσε ο πρόεδρος του Ι.Σ. κ. Μίλτος Κρανιάς ικανοποιημένος τόσο από τους αναβάτες όσο και από τα άλογα, για την άψογη συμπεριφορά τους, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή !!!

parelash pylh

parelash pylh 4

parelash pylh 3

parelash pylh 1




Total
0
Shares
Previous Article
Γεφύρι Πετρωτού

Μοναδική θέα από το γεφύρι του Πετρωτού (βίντεο)

Next Article
aggelis nikolaos

Γιατί το αίτημα για κυβερνήσεις συνεργασίας δεν είναι ένα ακόμη ευφυολόγημα

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…