Στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ν. Καρδίτσας το ΓΕΛ Μουζακίου

<

 

Δύο ημιτελικοί πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου για το σχολικό πρωτάθλημα βόλει του Νομού Καρδίτσας με τις ομάδες του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας και του ΓΕΛ Μουζακίου να προκρίνονται στον τελικό.

Στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ του Νομού Καρδίτσας προκρίθηκε το Γενικό Λύκειο Μουζακίου κερδίζοντας με 1-2 σετ το 4ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα. Τα κορίτσια του Μουζακίου, που αγωνίστηκαν τυπικά ως φιλοξενούμενοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάνοντας το πρώτο σετ με 25-17 από την αξιόλογη ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό με ανατροπή κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 15-25 και το τάι μπρέικ με 15-17.

Έτσι φτάνουν στον τελικό της Δευτέρας 24/02, που επίσης θα γίνει στο κλειστό του Μουζακίου (12μ.), για να αντιμετωπίσουν το 2ο ΓΕΛ Καρδίτσας που νωρίτερα σήμερα (10:00), στον πρώτο ημιτελικό, επιβλήθηκε του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας με 2-0 σετ με 25-15 και 25-9.

Ο νικητής του τελικού θα αναμετρηθεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα με σχολείο της Λάρισας.

Νωρίτερα, τη Δευτέρα 24/02 το πρωί (10:00π.μ.) στο κλειστό του Μουζακίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγοριών του σχολικού πρωταθλήματος με αντιμέτωπες τις ομάδες των 1ου ΓΕΛ Καρδίτσας – 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας.


Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προτάσεις για την αναβάθμιση δυο σχολικών κτιρίων υπέβαλε ο Δήμος Καρδίτσας

Next Article
Νέος ποδηλατόδρομος 2,5 χλμ. στα Τρίκαλα

Νέος ποδηλατόδρομος 2,5 χλμ. στα Τρίκαλα


Total
0
Share