Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” πιστοποιείται με το Emirates Quality Mark!

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” λαμβάνει μια ακόμη σπουδαία πιστοποίηση, το διεθνές πιστοποιητικό Emirates Quality Mark (EQM) από τον θεσμό Emirates Authority for Standarization and Metrology για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας, μετά από αυστηρούς ελέγχους στις εγκαταστάσεις του νερού Θέονη και την διαδικασία εμφιάλωσης, πιστοποιεί τη μοναδική ποιότητά του και επισφραγίζει τον τίτλο του ως «το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο». Το νερό Θεόνη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως συνεχίζει σταθερά να χαράζει μια σπουδαία πορεία στις διεθνείς αγορές και να κατακτά και τους πιο δύσκολους κριτές.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη”  αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και αποτελεί το μοναδικό νερό που εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου η φυσική του γεύση.

eqm_lic_no-issue_new


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Theoni

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων ΣχέσεωνΤ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr

 




Total
0
Shares
Previous Article

Στον Κόζιακα, μια μέρα φθινοπωρινή, ανταριασμένη

Next Article

Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2016 στο Μουζάκι