Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ χρυσός χορηγός στην ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

theoni metaliko ASK

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ χρυσός χορηγός στην ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ με μεγάλη ικανοποίηση και ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ», το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο είναι ο Χρυσός Χορηγός της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2022-23.

Η δυναμική του συλλόγου και η συνεχώς ανοδική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται σημαντικά στη συνεργασία και τη στήριξη που παρέχει το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό.

Από τη φετινή χρονιά, την πρώτη στην Basketleague, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΘΕΟΝΗ» ήταν αδύνατο να απουσιάσει, έχοντας ταυτιστεί με την προσπάθεια ανάδειξης του συλλόγου στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ.

Στο ιδιαίτερα απαιτητικό και γεμάτο προκλήσεις project της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, αισθανόμαστε υπερήφανοι που μία διακεκριμένη ελληνική εταιρία, αφουγκράζεται το όραμα και τη διάθεση ανάδειξης του αθλητισμού με κοινή αφετηρία την Καρδίτσα.

ΘΕΟΝΗ: Το βραβευμένο ελληνικό νερό

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (πηγή Γκούρα) σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.

Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 60 διεθνή βραβεία ποιότητας & γεύσης.

Το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Δημήτρης Τσέλιος: «Μοιραζόμαστε την αγάπη για τον τόπο μας»

Η διοίκηση της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ευχαριστεί θερμά τη ΘΕΟΝΗ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσέλιο, για τη διαρκή συνεργασία και την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το σύλλογό μας, προσφέροντας θεμελιωδώς στη δύσβατη και κοπιαστική διαδρομή.

«Οι δεσμοί που έχουμε με την ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας είναι ιδιαίτεροι και δυνατοί, αφού πέρα από το κοινό όραμά μας για εξέλιξη και επιτυχίες, μοιραζόμαστε και την αγάπη μας για τον τόπο μας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο ως Χρυσός Χορηγός, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα της πόλης μας για να τη στηρίξει σε αυτή τη νέα πρόκληση που την περιμένει στη Basketleague. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να μας κάνει περήφανους», δήλωσε ο κ. Τσέλιος.
Total
0
Shares