Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη χορηγός του αθλητή Α. Παπαμιχαήλ στους Ολυμπιακούς 2016

  Την προσπάθεια του πανελλήνιου πρωταθλητή Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας 2016 υποστηρίζει περήφανα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη.

Ο 27χρονος Α. Παπαμιχαήλ, με καταγωγή από την Καρδίτσα, είναι ο διεθνώς καταξιωμένος αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα 20 και 50 χλμ βάδην, στη μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού τον ερχόμενο Αύγουστο.

  «Ως αρωγός του αθλητισμού το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη στηρίζει τις προσπάθειες του αθλητή Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ για τους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας. Για εμάς, η συμμετοχή αποτελεί από μόνη της μία σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή και σημαντική διάκριση για τη χώρα μας. Ευχόμαστε η προσπάθεια του να ανταμειφθεί με ένα μετάλλιο», ανακοίνωσε η εταιρεία, με αφορμή τη χορηγία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Θεόνη στο διακεκριμένο αθλητή, συμπληρώνοντας ότι είναι σημαντική τιμή το λογότυπο Θεόνη να βρίσκεται στην αγωνιστική φανέλα του Α. Παπαμιχαήλ.

Theoni-Olympiakoi-2016-1


Logo-Theoni

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr


Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article

32 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία, μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

 Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LIFE+ ‐ Έργο Adapt2change

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…
dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…