Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη χορηγός της ομάδας Aristotle Racing Team

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ήταν χορηγός της εκδήλωσης «Roll out» της ομάδας  Aristotle Racing Team, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η Aristotle Racing Team αποτελεί, εδώ και οκτώ χρόνια, μια ομάδα  φιλόδοξων και δημιουργικών φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και δοκιμάσει αγωνιστικό χώρο ένα αγωνιστικό μονοθέσιο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FSAE.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Roll out, η ομάδα παρουσίασε το νέο μονοθέσιο που δημιούργησε και μίλησε για την επιτυχημένη συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες, ενώ μοιράστηκε με τους παραβρισκόμενους πληροφορίες για τις διακρίσεις που έχει λάβει ως τώρα.

Το νερό Θεόνη  πιστό στο όραμά για προώθηση των επιστημών και της τεχνολογίας, στηρίζει έμπρακτα την ομάδα Aristotle Racing Team σε όλες της τις προσπάθειες.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

2

27

theoni
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Χαιρετισμός του προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Επόμενο άρθρο

Συνελήφθησαν στα Τρίκαλα με 9,5 κιλά κάνναβης