Το Φεστιβάλ Λιμνών στην ΠΕ Καρδίτσας

Το Φεστιβάλ Λιμνών στην ΠΕ Καρδίτσας

Και αυτό το καλοκαίρι η Π.Ε Καρδίτσας γεμίζει φως, υπέροχες μελωδίες, θεατρικά δρώμενα, γεμίζει πολιτισμό. Και όλα αυτά μέσα σε μαγευτικά τοπία με καταπράσινη φύση που τη συμπληρώνει το στοιχείο του νερού. Μιλάμε για τι άλλο, το Φεστιβάλ Λιμνών, την κορωνίδα της πολιτιστικής ομπρέλας της Π.Ε Καρδίτσας.

Μπορεί η πανδημία να μας κράτησε μακριά από ψυχαγωγία, κοινωνική συναναστροφή και ανθρώπινες σχέσεις, όμως η επιστροφή στην κανονικότητα, δίνει την ευκαιρία και πάλι να διασκεδάσουμε, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές.

Το Φεστιβάλ Λιμνών στην ΠΕ Καρδίτσας

Το Φεστιβάλ Λιμνών με μια ποικιλία εκδηλώσεων, (συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις – μουσικοθεατρικές παραστάσεις), είναι, θα έλεγε κανείς, μια ωδή στον πολιτισμό. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα έρχονται να χαρίσουν τόσο στο κοινό της Καρδίτσας, όσο και στους επισκέπτες την περίοδο αυτή, μαγικές βραδιές. Βραδιές με συναυλίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, με θεατρικές παραστάσεις που φέρνουν το κοινό σε επαφή με μια ανώτερη μορφή Τέχνης, με μουσικές εκδηλώσεις που δίνουν ‘’άλλο χρώμα’’ στο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας, ο διοργανωτής του Φεστιβάλ Λιμνών, του Φεστιβάλ -θεσμό πια– για την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής μας, έχει καταφέρει να προσφέρει ποιοτικές εκδηλώσεις με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική στον πολιτιστικό χάρτη. Άλλωστε ο πολιτισμός είναι κίνηση και όχι κατάσταση. Είναι ένα ταξίδι και όχι ένα λιμάνι.

Καλώ όλους λοιπόν να αγκαλιάσουν και φέτος το Φεστιβάλ Λιμνών, να διασκεδάσουν, να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες και να ζήσουν όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.
Total
1
Shares