Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το έργο ενός μαθητή του Λυκείου Σοφάδων στην Βουλή των Ελλήνων…

Πριν από λίγες μέρες, στις 24-01-2017, η Β’ τάξη του Γενικού Λυκείου Σοφάδων βρέθηκε στη Βουλή στα πλαίσια μιας προγραμματισμένης επίσκεψης. Εκεί ξεναγήθηκε στους χώρους και στην αίθουσα συνεδριάσεων. Μας υποδέχτηκε η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Βράντζα και εκπρόσωπος του Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα. Οι μαθητές μας αποκόμισαν τα οφέλη αυτής της επίσκεψης.

Στο τέλος μας μοίρασαν αναμνηστικές κάρτες, ώστε να πάρουμε μαζί μας κάτι που θα μας θύμιζε τη Βουλή, όταν, προς μεγάλη μας έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι μία κάρτα απ’ αυτές που μας έδωσαν ήταν η αφίσα ενός μαθητή μας, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε βραβευθεί στο διαγωνισμό της Βουλής.

Πρόκειται για το έργο του μαθητή της Γ΄ λυκείου Δημήτρη Χατζή, το οποίο διακρίθηκε στα τρία πρώτα μεταξύ 12.000 συμμετοχών στο διαγωνισμό αφίσας της ΚΑ’ Συνόδου της «Βουλής των Εφήβων».

Είναι λοιπόν μεγάλη χαρά και τιμή ταυτόχρονα να διαπιστώνουμε ότι όλοι οι επισκέπτες της Βουλής φεύγουν έχοντας ως αναμνηστικό ένα έργο του μαθητή ενός περιφερειακού Λυκείου, το οποίο αποδεικνύει κάθε χρόνο με τις επιτυχίες του και τις διακρίσεις του ότι διαθέτει αξιόλογο μαθητικό δυναμικό, ικανό να διακριθεί πανελλαδικά.

Επίσης ο Φιλόλογος του σχολείου μας και συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής τιμήθηκε με δύο μεγάλα βραβεία ποίησης, από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών συγχαίρει τον συνάδερφο για τις λογοτεχνικές του επιτυχίες.

Το έργο ενός μαθητή του Λυκείου Σοφάδων στην Βουλή των Ελλήνων…

Το έργο ενός μαθητή του Λυκείου Σοφάδων στην Βουλή των Ελλήνων…




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας – Ένα ακόμη φιάσκο και η αδικία συνεχίζεται…

Next Article

Δεκάδες χιλιάδες καπάκια παραδόθηκαν από τις Σχ. Επιτροπές του Δ. Σοφάδων και την Π.Υ. Σοφάδων