Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Συνέδριο Daniel από την ΤΛΠ στα Τρίκαλα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Συνέδριο Daniel από την ΤΛΠ στα Τρίκαλα - Τρικαλινή Λέσχη Προβληματισμού: Συνέδριο με θέμα «Ντάνιελ. Η Θεσσαλία Μετά…»

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Συνέδριο Daniel από την ΤΛΠ στα Τρίκαλα

DANIEL. Η Θεσσαλία Μετά …

(μία Ολιστική Προσέγγιση για την Ανασυγκρότηση του Θεσσαλικού κάμπου)

Η ΤΛΠ, με την αμέριστη υποστήριξη του ομίλου “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιανουαρίου 2024 τo Συνέδριο : Daniel, η Θεσσαλία Μετά…

Φιλοδοξία μας παραμένει, μία ολιστική προσέγγιση της ανασυγκρότησης του Θεσσαλικού κάμπου, μετά το καταστροφικό πέρασμα του Daniel.

Προσέγγιση, πού δεν θα είναι –Μία ακόμη γνώμη- αλλά μία γνώμη πού βασίζεται στη Γνώση  για  να θυμηθούμε τoν Πλάτωνα.

Η συμμετοχή σημαντικών επιστημόνων και πολιτικών προσώπων, σηματοδοτούν την ποιότητα και το επίπεδο του Συνεδρίου (περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://conference.tlp.gr)

Το συνέδριο δεν θα περιγράψει μόνο την υπάρχουσα καταστροφή και το πώς-γιατί φθάσαμε στον Daniel , αλλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την αναγκαία δυναμική και έναν οδικό χάρτη για άλματα στο μέλλον ώστε να αποφύγουμε έναν επόμενο.

Η καταστροφή μπορεί να γίνει ευκαιρία, εάν η Πολιτεία (Κυβέρνηση, Κράτος, Αυτοδιοίκηση) αλλά κυρίως  η Κοινωνία του Θεσσαλικού κάμπου που υπέστη τα πάνδεινα, αναδείξουν  το πρόβλημα και την επίλυση του με συνέχεια, συνέπεια, ενσυναίσθηση και πρώτα απ’ όλα με αξιοπρέπεια.

Σας καλώ λοιπόν να υποστηρίξετε την προσπάθεια της Λέσχης συμμετέχοντας ενεργά στο συνέδριο. Με συνεννόηση και γνώση όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ιωάννης Κ. Γεωργιάδης

Πρόεδρος ΤΛΠ

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου https://conference.tlp.gr.

Email και τηλέφωνα επικοινωνίας:
Total
0
Shares
Previous Article
biokeral larisa anaflekseis

Επερώτηση της ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας για τις αναφλέξεις των επικίνδυνων αποβλήτων στην κλειστή κεραμοποιεία ΒΙΟΚΕΡΑΛ της Λάρισας

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Νομοθετική εξουσία - Εκκλησία- Κοινωνία: Ωρα για προωθητικό συμβιβασμό στην « ομόφυλων συμβίωση»…