Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας εξέδωσε Δελτίο Τύπου σχετικά με το COVID-19   

epimelhthrio

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας  αφουγκράζεται με ανησυχία αλλά και ψυχραιμία τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19 και τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την πρόληψη της διασποράς του ιού.

Με αίσθημα ευθύνης καλεί όλους τους πολίτες να δείξουν υπευθυνότητα και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο τους εαυτούς τους , αλλά κυρίως τις ευπαθείς ομάδες και το σύνολο του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό συστήνουμε την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/).

Από την άλλη πλευρά ωστόσο,  δε μπορεί να  μην εκφράσει την ανησυχία του για το μέλλον των επιχειρήσεων  οι οποίες δέχονται  άμεσα  τις συνέπειες της μείωσης της κίνησης του αγοραστικού κοινού , ενώ ταυτόχρονα οι οικονομικές τους υποχρεώσεις  υφίστανται.  Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει γενναία μέτρα για την στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων  έτσι ώστε να μη χαθούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας των τελευταίων ετών.




Total
0
Shares
Previous Article
beesos

ΣΟΣ-Μέλισσα: Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα το Μορφοβούνι Καρδίτσας

Next Article
dimos karditsas

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των λαϊκών αγορών στα όρια του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts