Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ευχαριστώ της μητέρας του Κωνσταντίνου για τη συμπαράσταση του κόσμου

Ευχάριστα είναι τα νέα της εξέλιξης της υγείας του 12χρονου Κωνσταντίνου Μπακογιάννη από τα Τρίκαλα για τον οποίο κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα προκειμένου να του συμπαρασταθούν στην περιπέτειά του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα και πλέον έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση της υγείας του. Κάθε μέρα το παιδί δυναμώνει και δείχνει να ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα παρουσιάζοντας θεαματική πρόοδο.

Το ποσό που απαιτείται υπολογίζεται να καλυφθεί με τα έσοδα που θα υπάρξουν από τον αγώνα που έχει προγραμματίσει την Κυριακή 27 Αυγούστου η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, που θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων με ώρα έναρξης 8 μ.μ. Με απόφαση της διοίκησης μέρος των εισπράξεων θα δοθεί για τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης του νεαρού Κωνσταντίνου Μπακογιάννη ο οποίος είναι μέλος της προπαιδικής ομάδας της Ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα.

Η μητέρα του Σοφία Λιάκου απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς της δίνοντας στον Κωνσταντίνο την ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του. «Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει τα έξοδα που απαιτούνται για ένα εύλογο διάστημα της φιλοξενίας του Κωνσταντίνου στο Κέντρο Αποκατάστασης για αυτό και δεν απαιτούνται άλλα χρήματα. Ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν και μας πρόσφεραν την οικονομική τους βοήθεια και δεν χρειάζεται να βάζουν πλέον χρήματα στο λογαριασμό» αναφέρει.




Total
0
Shares
Previous Article

Σε λίγες ώρες Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα στη Δρακότρυπα

Next Article

Απόψε το 3ο Αντάμωμα Βατσουνιωτών 2017