Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Ε.ΠΑ.Μ πρωτοστατεί στην κίνηση κατά των πλειστηριασμών

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 3:30 ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

και καλεί τους πολίτες, με την ενεργό συμμετοχή τους να ανατρέψουν την μνημονική πολιτική και τις συνέπειές της, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στη λεηλασία της περιουσίας και των εισοδημάτων όλων των Ελλήνων.

Καλεί όλα τα κινήματα που θέλουν να σταθούν στον πολίτη και αντιτίθενται στις πολιτικές εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, να συμμετέχουν ενεργά, δίνοντας το «παρόν» κάθε Τετάρτη δίπλα στην κίνηση ενάντια στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Καλεί όλους τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι έχουν το ρόλο του εγγυητή της διαδικασίας των πλειστηριασμών, να συνεχίσουν την αποχή τους, ματαιώνοντας έτσι τη διενέργειά τους, σεβόμενοι το Σύνταγμα, που γνωρίζουν ότι καταστρατηγείται και τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Καλεί, ιδιαίτερα, όλους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κόκκινα δάνεια ή κατασχέσεις, να αποενοχοποιηθούν και να αντιληφθούν ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία των τραπεζών και να σταθούν δίπλα μας, στον αγώνα για την προστασία της περιουσίας όλων των Ελλήνων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. σεβόμενο το Σύνταγμα και πάντα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, σε κάθε περίπτωση, θα παίρνει θέση και θα δρα υπέρ των Ελλήνων πολιτών και της πατρίδας μας, που βρίσκεται σε μνημονική κατοχή.

Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας
Τηλ.: 2421 0 76432




Total
0
Shares
Previous Article

Aντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας επισκέφτηκε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ.κ Τιμόθεο

Next Article

Συνεδρίαση της θεματικής επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΕΔ Θεσσαλίας