Το δρόμο Μουριά – Λυγαριά βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

agorastos mixalakis

Το δρόμο Μουριά – Λυγαριά βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον δρόμο που συνδέει τη Μουριά με τη Λυγαριά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Αναδείχτηκε ο ανάδοχος και υπογράφεται το επόμενο διάστημα η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 150.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε σε παρεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων και διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για ένα χρήσιμο έργο που βελτιώνει το οδικό τμήμα από τη Μουριά προς τη Λυγαριά. Συνεχίζουμε με έργα που δίνουν δουλειά στους ανθρώπους και ρίχνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Με την παρούσα εργολαβία θα γίνουν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου στο δρόμο Μουριά – Λυγαριά, προς εξασφάλιση ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας. Γενικώς θα εκτελεστούν εργασίες οδοστρωσίας, σήμανσης, ασφαλτικών καθώς και ερεισμάτων στα τμήματα που θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία με σχετικό πίνακα εργασιών.
Total
0
Shares
Previous Article
kastro fanariou

Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας: Από τον Όμηρο στον Δάντη και τον Φώσκολο - Η θεία μουσική διαμέσου της αρχαιοελληνικής μυθολογίας στο Βυζαντινό Κάστρο Φαναρίου

Next Article
nipiagogeio paidikoi stathmoi

Αγγλικά στα Νηπιαγωγεία: Αρχίζει για όλους τους μαθητές από τον Σεπτέμβριο - Πως θα τα διδάσκονται


Total
0
Share