Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το δρόμο από Οξύνεια προς Εθνική Οδό Τρικάλων – Γρεβενών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο που ενώνει τo Δημοτικό Διαμέρισμα της Οξύνειας με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Γρεβενών μέσω της γέφυρας της Μερίτσας βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
mixalakis Agorastos erga 2

Το δρόμο από Οξύνεια προς Εθνική Οδό Τρικάλων – Γρεβενών βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Το δρόμο που ενώνει τo Δημοτικό Διαμέρισμα της Οξύνειας με την Εθνική Οδό Τρικάλων – Γρεβενών μέσω της γέφυρας της Μερίτσας βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης ύψους 120.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου που περιλαμβάνει εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών.

 «Δρομολογούμε ένα ακόμη έργο υποδομής στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων που ακουμπά την καθημερινότητα των πολιτών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες επενδύουμε σε χρήσιμα έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας και παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.




Total
0
Shares
Previous Article
ieros naos apollonas

Τον αρχαϊκό ναό του Απόλλωνα στη Μητρόπολη Καρδίτσας αναδεικνύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Next Article
Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεση έκδοση διάταξης προστασίας των επιχειρήσεων του ν.Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΙΑΝΟ» και καταστράφηκαν τα φορολογικά τους στοιχεία