Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το δρόμο από Μουζάκι προς Κρυονέρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

dromos asfaltos

Το δρόμο από Μουζάκι προς Κρυονέρι βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας νέο έργο, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ για τη βελτίωση του δρόμου που ενώνει το Μουζάκι με το Κρυονέρι.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, καθαίρεσης και ανακατασκευής όπου απαιτείται τοιχείων αντιστήριξης και κοιτοστρώσεων από σκυρόδεμα, άρσης καταπτώσεων και καθαρισμού πρανών, καθαρισμού οχετών αποχέτευσης ομβρίων, κατασκευής επιχωμάτων με θραυστά επίλεκτα υλικά κατηγορίας Ε4, αποκατάστασης της βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται, νέα ασφαλτόστρωση, σήμανση και διαγράμμιση.

«Δρομολογούμε ένα ακόμη έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα  που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ενισχύουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Total
0
Shares