Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας

Οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ ενώνουν τη φωνή τους με την ελληνική κοινωνία - ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε: Αναβολή των Γενικών Συνελεύσεων που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Μαρτίου - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 3ης Μαρτίου 2024, συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Χορταργιάς

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Γιαννακόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Κώστας Γκιάστας

Ταμίας: Αλέξανδρος Ζαούτσος

Έφορος: Γιώργος Πέτρου

Έφορος: Θανάσης Βογιατζής

Μέλος: Φώτης Καραγιάννης

Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις για όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου πάρθηκαν ομόφωνα, χαρακτηριστικό της σύμπνοιας, της συναδελφικότητας και της κοινής πορείας που έχει χαράξει το Διοικητικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα αποφασισθεί το σχέδιο δράσης και η συγκρότηση επιτροπών που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ., σύμφωνα και με το νέο Κατάστικτο της Ένωσης που ψηφίστηκε και εγκρίθηκε πρόσφατα από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Τέλος, η νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά τους στους αποχωρήσαντες από το Δ.Σ., Γιώργο Τσιγκλιφύση, Πρόεδρο και Μάκη Μπαλλή, Ταμία και ευελπιστεί στην συνέχιση της προσφοράς τους, μέσα από τις νέες επιτροπές που θα δημιουργηθούν.

Συναδελφικά 

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
Total
0
Shares
Previous Article
party maske enastron dimotiko mavrommatiou 1

Αποκριάτικο ΠΑΡΤΥ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μαυρομματίου

Next Article
3Χ3 Karditsa basket

Με εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία το μαθητικό μπάσκετ 3Χ3 στην Καρδίτσα 

Related Posts