Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του συναυλία

Γιορτή λήξης του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου (φωτο)

Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του συναυλία

Την καλοκαιρινή του συναυλία πραγματοποίησε την Παρασκευή 30/06/2023 στην Κεντρική πλατεία Μουζακίου το Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

Η χορωδία γυναικών Μουζακίου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής έδωσε το έναυσμα της συναυλίας  με ρεπερτόριο έντεχνης, λαϊκής και δημοτικής μουσικής ενώ στο δεύτερο μέρος της συναυλίας φρέσκες, παιδικές και νεανικές φωνές κατέκλυσαν το χώρο με την νεανική χορωδία του ΔΩΜ να λαμβάνει την σκυτάλη. Στην συναυλία πήρε μέρος η παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα του ΔΩΜ καθώς και τμήματα της μονωδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή χρόνια στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου εξετάστηκαν επιτυχώς και έλαβαν πτυχίο αρμονίας οι ακόλουθοι πέντε μαθητές: Αποστολάτου Λυδία, Μαγκούτης Αναστάσιος, Ντίκα Γλυκερία, Παπακέμος Μιχαήλ, Τζήντρος Εμμανουήλ.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ.Χρήστο Κουτρoμάνο  για το ποιοτικό έργο που υλοποιεί κάθε χρονιά και τους γονείς των μαθητών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην «οικογένεια» του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου.

Total
0
Shares