Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Δήμαρχο κ. Κωτσό επισκέφθηκαν οι μαθητές του Γ1 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Το Δημαρχείο Μουζακίου επισκέφθηκαν οι μαθητές του Γ1 τμήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου και είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κωτσό υπό την επίβλεψη της δασκάλας τους κ. Βλάχου.

Αρχικά έγινε ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου και στη συνέχεια συζήτηση με το Δήμαρχο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Πάντου και της προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανής Τσιρογιάννη.

Οι μικροί μαθητές δήλωσαν ενθουσιασμένοι που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και έθεσαν ερωτήματα προς τον κ. Κωτσό που αφορούν την ανακύκλωση, την ενασχόλησή του με τα κοινά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος κλπ.

Εκείνο που εντυπωσίασε το Δήμαρχο ήταν η πρόταση που του έκαναν η δασκάλα και οι μαθητές να υιοθετήσουν ένα Δημοτικό χώρο προκειμένου να τον αναδείξουν και να τον δενδροφυτεύσουν. Η ιδέα αυτή άρεσε πάρα πολύ στον κ. Κωτσό και σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου θα εξεύρουν τον ανάλογο χώρο γι’ αυτό το σκοπό που όπως δήλωσε ο Δήμαρχος μακάρι η ιδέα αυτή να βρει και άλλους μιμητές απ’ όλα τα σχολεία του Δήμου Μουζακίου.

Στο τέλος οι μαθητές επισκέφθηκαν το γραφείο του Δημάρχου όπου τους προσφέρθηκαν μελομακάρονα και έδωσαν ως δώρο στον κ. Κωτσό ένα πολύ ωραίο ημερολόγιο που φιλοτέχνησαν οι ίδιοι.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε σήμερα στο Δημαρχείο και γνωρίσατε από κοντά το χώρο όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για την τοπική μας κοινωνία. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντική την εξωστρέφεια που θα πρέπει να έχουν τα σχολεία μας και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα με τη Δημοτική Αρχή. Θέλω να συγχαρώ τη δασκάλα σας για την πρωτοβουλία της και ιδιαίτερα να σας εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για την πρότασή σας να υιοθετήσετε ένα δημοτικό χώρο προκειμένου να τον αναδείξετε με δενδροφυτεύσεις κλπ» τόνισε προς τους μαθητές ο Δήμαρχος κ. Κωτσός.

d43de84052b9e8ff4ceeb80a3cc8f6c8

1aced9c854f8046171f5cf10cc96cdd5 1




Total
0
Shares
Previous Article

Διαχειριστική μελέτη περιόδου 2014-2018 του δάσους της Τ.Κ. ΟΞΥΑΣ

Next Article

Π.Ε.Καρδίτσας: Εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδικού δικτύου σε γέφυρες