Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ διοργανώνει Διημερίδα με θέμα: «Ο Ορεινός Τουρισμός στη Νότια Πίνδο, στη μετά – Covid Εποχή»

pindos thessalonik

 Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΔΟΣ στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «ΠΙΝΔΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ», διοργανώνει Διημερίδα με θέμα: «Ο Ορεινός Τουρισμός στη Νότια Πίνδο, στη μετά – Covid Εποχή», που θα πραγματοποιηθεί στο Μορφοβούνι του δήμου Λίμνης πλαστήρα στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

 Θα παραστούν ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου, βουλευτές, δήμαρχοι, κ.α.

 Κεντρική ομιλήτρια είναι η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη, η οποία θα παρουσιάσει τις πολιτικές της κυβέρνησης για τον Ορεινό Τουρισμό. Ακολουθούν εισηγήσεις ακαδημαϊκών, ειδικών επιστημόνων και επαγγελματιών του τουρισμού, οι οποίοι θα αναφερθούν στις προοπτικές ανάπτυξης της Ορεινής Ελλάδας και ειδικότερα στη Νότια Πίνδο, τόπο των δήμων που συγκροτούν το ομώνυμο Δίκτυο.

 Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι προοπτικές της Νότιας Πίνδου, ως ένας από τους δημοφιλείς ορεινούς τουριστικούς προορισμούς. Ταυτόχρονα να αναδειχθούν οι πολιτικές για τη δημιουργία υποδομών που θα υπηρετήσουν το στόχο της ανάπτυξης του Ορεινού Τουρισμού.

 Οργανωτές, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, το διαδημοτικό Δίκτυο ΠΙΝΔΟΣ, η ΚΕΔΕ και η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Οι εργασίες ξεκινούν μεθαύριο Παρασκευή και ώρα 4 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης» και ολοκληρώνονται το Σάββατο το μεσημέρι.

Η εκδήλωση θα γίνει με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ενώ επιπρόσθετα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Παρασκευή θα κάνει rapid test στο Μορφοβούνι.

programa diimeridas pindosTotal
10
Shares
Previous Article

Πρώτη συνεδρίαση για τη ΔΗΜ.ΤΟ Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα δια περιφοράςTotal
10
Share