Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Με Μεξικό η Εθνική Ανδρών στην πρεμιέρα του “Ακρόπολις”, δύσκολη αποστολή για Εθνική Γυναικών με Σερβία

larentzakis1

Η Εθνική Ανδρών δίνει το πρώτο της τεστ στο τουρνουά “Ακρόπολις” κόντρα στο Μεξικό (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) ενόψει του Προολυμπιακού. Κόντρα στην Σερβία η Εθνική Γυναικών (13:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Eurobasket 2021.

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει το Μεξικό (20:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον 1ο αγώνα της στο τουρνουά “Ακρόπολις” στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό του Καναδά (29/6-4/7).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο κόσμο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο. Μια ομάδα που θα παραταχθεί χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου (δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό), τον Βασίλη Σπανούλη (προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα) και τον Νικ Καλάθη (θα ενσωματωθεί μετά το “Ακρόπολις”).

Στον άλλο αγώνα του τουρνουά, η Σερβία θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (17:00, ΕΡΤ 3).

Δύσκολη αποστολή κόντρα στην Σερβία για την Εθνική Γυναικών

Προερχόμενη από την ήττα από το Μαυροβούνιο (70-55) στην πρεμιέρα του Eurobasket 2021, η Εθνική Γυναικών έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο σήμερα (18/6), αφού αντιμετωπίζει την Σερβία (13:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το έργο της Ελλάδας είναι δύσκολο, ωστόσο οι παίκτριες του κόουτς Μασλαρινού θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Υπενθυμίζεται πάντως ότι ακόμα και σε περίπτωση ήττας η Ελλάδα δεν θα αποκλειστεί, αφού στην επόμενη φάση περνάνε οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες του Ομίλου. Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Ιταλία.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
debruyne1

Euro 2020, Δανία - Βέλγιο 1-2: Πρόκριση με ανατροπή και Ντε Μπράινε

Next Article
sfairopoulos1

Πρωταθλήτρια Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Σφαιρόπουλου, νίκησε με 73-67 την Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα