Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το αιολικό πάρκο στην περιοχή “ΑΦΕΝΤΙΚΟ” της Δρακότρυπας ξεκινά

 

Μετά απο 12 χρόνια ένα μεγάλο έργο για την περιοχή μας μπαίνει στο δρόμο της υλοποίησης, η ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ προκήρυξε σήμερα διαγωνισμό για την κατασκευή αιολικού πάρκου συνολικής ισχύος 30 MW στην περιοχή ΑΦΕΝΤΙΚΟ Δρακότρυπας του Δήμου Μουζακίου.

Το 2007 εκπροσωπώντας τον Συνεταιρισμό της Δρακότρυπας και όλοι μαζί ενωμένοι Διοικητικό Συμβούλιο, Μέλη, Τοπικό Συμβούλιο, χωριανοί και με την στήριξη των τεσσάρων Δικηγόρων του χωριού μας, δώσαμε έναν έντιμο και δύσκολο αγώνα με την ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, με διαφάνεια για να διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού του Χωριού και του Δήμου μας.

Στην διαδικασία αυτή πέρασα δύσκολες στιγμές από εξωτερικούς παράγοντες και οι χωριανοί μου το ξέρουν, αλλά είχα όμως την στήριξη τους πάντα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους και είμαι υπερήφανος σήμερα για τον έντιμο αυτόν αγώνα που κάναμε όλοι μαζί.

Σήμερα ενωμένοι ξανά με τον πρόεδρο Γιώργο Χαρίση, το ΔΣ και όλα τα μέλη, θα συνεχίσουμε αυτόν τον υπέροχο αγώνα με διαφάνεια πάντα για να διασφαλίσουμε αυτήν την φορά ότι θα εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα και όχι μόνο και κατά την κατασκευή του έργου αυτού θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και θα εφαρμοστούν αυστηρά όλες οι περιβαντολλογικές μελέτες.

Η προκήρυξη είναι ΕΔΩ https://www.ppcr.gr/el/tenders/active-tenders/303-0008-18-5300-1-30-mw-1-400-20-kv-100-mva-gis

Hlias Mpallas
Μπάλλας Ηλίας



Total
0
Shares
Previous Article

Η Αργιθεάτικη παράδοση συνεχίζεται... Από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article

Με θρησκευτική κατάνυξη ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου του Νέου στο Μαυρομμάτι

Related Posts