Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στο Δήμο Παλαμά

sinospondia thessalon 1

Το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στο Δήμο Παλαμά

  • Πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής 

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών που φέτος θα διοργανωθεί στον Δήμο Παλαμά στις 29 και 30 Ιουλίου 2023. Για το σκοπό αυτό είχε προηγηθεί μια συνάντηση του Προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντή Γκίκα και της Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών κ. Αθανασίας Ρουσιαμάνη με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γεώργιο Σακελλαρίου, όπου συζητήθηκε η προοπτική της συνδιοργάνωσης.

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντή Γκίκα, την κ. Φωτεινή Μίχου, Γενική Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, τον κ. Μπακαβέλο Βάιο, Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Παλαμά και Πρόεδρο ΔΟΠΑΠΑΠ, την κ. Ρουσιαμάνη Αθανασία, Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών και τον κ. Ηλία Κουτσερή, Δημοσιογράφο.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάθηκαν ιδέες με σκοπό να αποτελέσουν τη βάση για την περαιτέρω σύνθεση ενός προγράμματος έτσι ώστε να υλοποιηθεί το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου.

Η οργανωτική επιτροπή εύχεται στους Θεσσαλούς και σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, χαμόγελα, δημιουργία και καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα στον Δήμο Παλαμά.

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας

 Η Γραμματέας

Φωτεινή Μίχου

sinospondia thessalon 2




Total
0
Shares
Previous Article
fridas arthro 1

Καν εγώ δεν είμαι εγώ…

Next Article
erasmus enimerosi Karditsa

Ενημερωτική εκδήλωση για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Related Posts