Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Τις επόμενες ημέρες το σχέδιο για τον τουρισμό, δεν χάθηκε η χρονιά…”

Για την άρση των μέτρων ο υπουργός επανέλαβε
ATHENS TOURISM

“Τις επόμενες ημέρες το σχέδιο για τον τουρισμό, δεν χάθηκε η χρονιά…”

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η οικονομία δείχνει καλά σημάδια παρά τα αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Για την άρση των μέτρων ο υπουργός επανέλαβε ότι «τον ρυθμό χαλάρωσης θα μας τον πουν οι ειδικοί». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, είπε: «Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Δεν είναι παιχνίδι η πολιτική. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Παράλληλα στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων είναι αδιαφανή απάντησε λέγοντας τα εξής: «Η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να μας πει ότι τα πλαίσια το προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων είναι αδιαφανή είναι στα όρια της κωμωδίας» και πρόσθεσε ότι «ο λόγος που αυτά τα προγράμματα είναι εξαιρετικά αδιαφανή είναι διότι δεν αποφασίζει ο υπουργός ή η κυβέρνηση ποιος θα πάρει τα λεφτά.

“Ο κάθε δικαιούχος επιλέγει σε ποιο ΚΕΚ θα πάει. Δεν επιλέγει ο υπουργός για να έχει υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία». «Παρασύρανε τον κ. Τσίπρα και τον υποβιβάσανε από πρώην πρωθυπουργό σε τρολ διαδικτύου», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ




Total
0
Shares
Previous Article
laiki

“Έκρηξη” ελληνικών εξαγωγών οπωροκηπευτικών προϊόντων λόγω κορονοϊού

Next Article
evtztcnuyaelje thumb large11

Εντυπωσιακές εικόνες από το υπό κατασκευήν μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο