Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μουζακίου επισκέφθηκε η Άννα Καραμανλή

Άννα Καραμανλή: Το Μουζάκι μπορεί να γίνει πόλος έλξης για ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Την πεποίθησή της ότι το Μουζάκι μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για υλοποίηση αθλητικών δράσεων πανελλαδικής και γιατί όχι διεθνούς εμβέλειας, εξέφρασε η Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή, κατά την σημερινή επίσκεψή της σε αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών που πραγματοποιεί με στενούς συνεργάτες της επίσημη περιοδεία στο Νομό Καρδίτσας, έφτασε το μεσημέρι στο Δημαρχείο Μουζακίου συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ – ΝΔ κ. Λάμπρο Τσιούκη, την πρώην Βουλευτή κα Ασημίνα Σκόνδρα, αιρετούς της αυτοδιοίκησης και κομματικά στελέχη.

Την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιούμα και δημοτικούς συμβούλους και στην συνέχεια όλοι μαζί μετέβησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Αθλητικό Κέντρο (Γήπεδο) Μουζακίου όπου η κα Καραμανλή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέπτομαι σήμερα αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μουζάκι, αλλά και σε άλλες περιοχές του Νομού Καρδίτσας προκειμένου να ενημερωθώ για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους. Ο Δήμος Μουζακίου είναι μια πολύ όμορφη περιοχή η οποία έχει ως Δήμαρχο έναν αξιόλογο άνθρωπο, ο οποίος φροντίζει με επιμέλεια τις αθλητικές εγκαταστάσεις και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία για να αποτελέσει το Μουζάκι πόλος έλξης για πολλές ελληνικές ομάδες, ακόμη και για ομάδες του εξωτερικού».

Από την πλευρά του ο κ. Κωτσός επισήμανε τα εξής:

«Είναι χαρά μας που σήμερα βρίσκεται κοντά μας μια πολιτικός που έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό. Η Άννα Καραμανλή, πέρα από Βουλευτής, πέρα από υπεύθυνη της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα του αθλητισμού, είναι ένας άνθρωπος που βίωσε και γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα του αθλητισμού στη χώρα μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την σημερινή επίσκεψή της, σηματοδοτεί και την διάθεση της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τα αθλητικά έργα που έχει ανάγκη η περιοχή μας κατ’ αρχήν, αλλά και η Ελλάδα γενικότερα. Και κυρίως να δώσει εκείνη την διάσταση που θα συνδέει τον αθλητισμό με την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας. Εμείς εξάλλου εδώ στο Μουζάκι, αυτό το κάνουμε πραγματικότητα. Αξιοποιούμε το σύνολο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων για να τοποθετήσουμε το Μουζάκι σε στρατηγική θέση στην ευρύτερη περιοχή, για να προσελκύσουμε ομάδες, επισκέπτες και ανθρώπους που θα αποτελέσουν τους αυριανούς διαφημιστές της περιοχής μας. Εξάλλου, τόσο ο αθλητισμός, όσο και η τουριστική ανάπτυξη είναι από τις βασικότερες προτεραιότητές  μας».

[supsystic-gallery id=19 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Next Article

Συνάντηση Λιούτα - Μαράβα στην Πύλη