Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Τετάρτη (26/12) το Πανθεσσαλικό Κύπελλο Backgammon

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26/12, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Πανθεσσαλικό Κύπελλο Backgammon το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στο πανελλήνιο αγωνιστικό καλεντάρι.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ με ώρα έναρξης τις 11.30΄ το πρωί και με διαδικασία νοκ άουτ σύστημα αποκλεισμού.

Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους, γυναίκες και άντρες, φίλους του αγαπημένου μας παιχνιδιού να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και την τύχη τους.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι ο φετινός νικητής του Πανθεσσαλικού Κυπέλλου, εκτός των επάθλων, θα κερδίσει και την απ΄ευθείας πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου στην Λάρισα.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/12 στο ξενοδοχείο Κιέριον η 4η αγωνιστική του 5ου πρωταθλήματος Καρδίτσας Backgammon με νικητή τον ΣΤΑΡΙΔΑ ΘΑΝ. ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος τους αγώνες ενώ ακολούθησαν με 3 νίκες οι ΛΙΤΣΙΟΣ, ΓΡΟΥΤΣΟΣ, ΠΛΑΒΟΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ και ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ .




Total
0
Shares
Previous Article

Α1 ΕΠΣΚ: Αστέρας Δασοχωρίου – ΑΕ Μουζακίου 5-2

Next Article

Χρυσό μετάλλιο στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”