Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αργιθεατών Μουζακίου

kopi pitas Argitheates Mouzakiou 2023

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αργιθεατών Μουζακίου

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Μουζακίου το Σάββατο 28 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κατάμεστο κινηματοθέατρο από τα χορευτικά, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης και ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και από τους δύο δήμους, πολιτευτές, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία του αιδεσιμότατου Ηλία Καναβού, ευχές για καλή χρονιά και την στήριξή τους έδωσαν οι δύο Δήμαρχοι.

Επίσης ο επί 20 χρόνια χοροδιδάσκαλος παιδικών και ενηλίκων τμημάτων Παναγιώτης Μάνος μαζί με την στενή του συνεργάτιδα Μαρία Βαρδίκου έδωσαν τις ευχές τους για μια καλή χρονιά.

Τα δύο τυχερά φλουριά της πίτας κέρδισαν δύο κορίτσια, η Αθανασία και η Αφροδίτη, τα δώρα των τυχερών κοριτσιών ήταν ένα smart watch, προσφορά του καταστήματος Δικτυόραμα Πλακιάς Γεώργιος – Ράντος Παναγιώτης και το δεύτερο δώρο μια δωροεπιταγή 30 ευρώ προσφορά του καταστήματος VARRES Tουραλιάς Γεώργιος.

Οι βασιλόπιτες ήταν δημιουργίες των κοριτσιών του ΔΣ Έφη Πατσιαούρα (Proto FM) και Νικολέτας Μπουκουβάλα και τις ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά τους.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε όσους παρέστησαν και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία

Υ.Γ. Ο Πρόεδρος μας την έκανε πάλι φέτος🤗..να του ευχηθούμε περαστικά!




Total
0
Shares
Previous Article
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 σήμερα Παρασκευή 26/01/2024 από ώρα 15:00 - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Ε65

Next Article
5h YPE ygeionomiki Perifereia Thessalias

 Συλλυπητήριος επιστολή της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ για την απώλεια του ιατρού Ευάγγελου Κυπριζλή