Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι “Ορίζοντες”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι “Ορίζοντες”

 

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 23/01/2020 το “Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες” του Δήμου Καρδίτσας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλης, ο κ. Καραγιάννης Νικόλαος -Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας- Εξυπηρέτηση του Πολίτη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπάνιας  Αριστοτέλης, κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης και η κα. Σούφλα Ουρανία, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και εθελοντές του Κέντρου. Τους υποδέχθηκαν και τους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Κέντρου κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ψημμένος Σωτήρης καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου, κ. Σουφλάκος Βασίλης, κα. Αντωνίου Ελένη, κα. Βασιάκου Δήμητρα, ο κ. Αγραφιώτης Βασίλης , η κα. Ζιάκα Σταυρούλα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Καρδίτσας κ. Κατσάρας Κων/νος.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά (παιδιά, προσωπικό, εθελοντές) και στον κόσμο που στηρίζει το Κέντρο σε κάθε του προσπάθεια και εύχεται η νέα χρονιά να είναι Καλύτερη για όλους με υγεία. Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείο “Σεράνο” (Μητσόπουλος Θωμάς) και το δώρο που προσφέρθηκε στο παιδί που βρήκε το φλουρί ήταν προσφορά του Καταστήματος ¨ΜΑΤΤΑΣ¨ αθλητικά είδη.

kentro orizontes karditsa kopi pitas 2
Total
0
Shares