Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Γυμνάσιο – Λύκειο Μαγούλας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Γυμνάσιο – Λύκειο Μαγούλας παρουσία του Δήμαρχου κ. Γεωργίου Κωτσού τον οποίο συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Στάθης και Φούντας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μόρφος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σ’ όλες και όλους τους παρευρισκόμενους έκανε εκτενή αναφορά στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της σχολικής μονάδας και του Δήμου Μουζακίου ευχαριστώντας θερμά το Δήμαρχο κ. Κωτσό. Προς τιμή της άμεσης ανταπόκρισης του Δήμου Μουζακίου σε κάθε αίτημα του Σχολείου ο κ. Μόρφος δώρισε στο Δήμαρχο κ. Κωτσό μία εικόνα της Παναγίας ευχόμενος να έχει υγεία και επιτυχία στο έργο του και στους μελλοντικούς του στόχους.

Ο Δήμαρχος κ. Κωτσός στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Ως δημοτική αρχή είμαστε κοντά σ’ όλες τις σχολικές μας μονάδες, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς, διότι πεποίθησή μας είναι πως μέσα στα σχολεία «κτίζονται» οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες των αυριανών πολιτών του Δήμου μας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας προκειμένου η εκπαιδευτική διαδικασία να είναι η καλύτερη δυνατή στα σχολεία μας. Ως εκ τούτου είμαστε σε απόλυτη συνεργασία όχι μόνο με το σχολείο σας αλλά και μ΄ όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου μας με στόχο να επιλύουμε τα όποια θέματα προκύπτουν. Αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας που έχουμε με το Διευθυντή σας κ. Μόρφο αλλά και με την τοπική κοινωνία είναι ότι καταφέραμε σε μία πολύ δύσκολη εποχή να επαναλειτουργήσουμε τις Λυκειακές Τάξεις του σχολείου που είχαν κλείσει παλαιότερα και με ικανοποίηση μαθαίνω ότι ο αριθμός των μαθητών σ’ αυτές αυξάνεται διαρκώς»

kopi pitas magoula 4

kopi pitas magoula 2

kopi pitas magoula 3Total
0
Shares