Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μουζακίου

kopi pitas syriza mouzakiou 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μουζακίου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 19-2-2023 και ώρα 11:00, στο καφέ «ΑΓΟΡΑ», στο Μουζάκι, με πολύ μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και με την παρουσία του  μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Πέτρου Καλκανδή.

Σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, ανταλλάχθηκαν ευχές μεταξύ των μελών και ακολούθησαν μικρές τοποθετήσεις και εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων της επικαιρότητας και της πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης, , που ταλανίζουν την κοινωνία και τους πολίτες.

Στο  σύντομο χαιρετισμό του το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πέτρος Καλκανδής, πέρα από τις ευχές  για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στις καταστροφικές για την κοινωνία και τη χώρα πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, εστιάζοντας κυρίως στην αύξηση των ανισοτήτων, στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και  στην εξαθλίωση όσων ζούσαν στα όρια της φτώχειας, στο κύμα ακρίβειας στα σούπερ μάρκετ.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής αναφέρθηκε, ακόμα, στην κατάργηση της 13ης σύνταξης από την κυβέρνηση της ΝΔ, στην ενεργειακή κρίση και την έλλειψη ρεαλιστικών πολιτικών προς αντιμετώπισή της και προς ανακούφιση της κοινωνίας, στην παράδοση της πρώτης κατοικίας στους κάθε λογής Πάτσηδες και στο ρόλο της Δικαιοσύνης επί του συγκεκριμένου ζητήματος, στο θέμα των υποκλοπών που καταργεί κάθε έννοια Συντάγματος και δημοκρατίας, εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα, κ.λ.π..

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου προγραμματίζει τις επόμενες δράσεις της, με στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, που επιβάλλουν την πτώση με πάταγο  της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως πρώτο κόμμα, για να προκύψει από την πρώτη Κυριακή των εκλογών μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  ώστε χώρα και κοινωνία να ορθοποδήσουν και πάλι.

Τυχερός με το φλουρί ο Τάκης Μαντζιάλης.

Για την ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου

Άρης Γκαγκάς

kopi pitas syriza mouzakiou 2023 1 kopi pitas syriza mouzakiou 2023 2 kopi pitas syriza mouzakiou 2023 3




Total
0
Shares
Previous Article
efthymiadis ypopsifios Pasok

Νίκος Ευθυμιάδης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των εξελίξεων

Next Article
Kotsos kopi pitas 2023 1

Γιώργος Κωτσός: «Όλοι μαζί, δίνουμε δύναμη στην Καρδίτσα»

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…