Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

kopi pitas dpe pde

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα γραφεία της παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καρδίτσας και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.

kopi pitas dpe pde 3

Στην ομιλία του ο Δ/ντής της Δ.Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κων/νος Γκόλτσος αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Δ/νσης για την συνεργασία και το έργο τους, έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της Δ/νσης της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και στον σχεδιασμό της επόμενης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας κ. Κων/νος Τέλιος ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν και υποσχέθηκε την μετεστέγαση της ΔΠΕ Καρδίτσας στο Διοικητήριο όταν αυτό ολοκληρωθεί, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καρδίτσας κ. Στέφανος Θεολόγης, ο οποίος δήλωσε συμπαραστάτης στο έργο των εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Βάγιος Κουτής και μέλη του ΔΣ, ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ70 κ. Θωμάς Κοτοπούλης, μέλη του ΠΥΣΠΕ της ΔΠΕ Καρδίτσας και οι υπάλληλοι της Δ/νσης.

kopi pitas dpe pde 2
kopi pitas dpe pde 1
Total
0
Shares
Previous Article
kouretasomolio episkepsi 1

Σε περιοχές του Δέλτα Πηνειού ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Next Article
larisa dimos mamakos gnl

Ενώνουν δυνάμεις Δήμος Λαρισαίων και ΓΝΛ για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων