Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την πίτα τους έκοψαν τα Κ.Α.Π.Η. Μουριάς και Πηγής

Την πίτα έκοψε το Κ.Α.Π.Η. Μουριάς

Την περασμένη Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στο Κ.Α.Π.Η Μουριάς, στον κατάμεστο από κόσμο (μέλη του Κ.Α.Π.Η.) χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μουριάς.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μουριάς, ευχόμενος και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά ευχαριστώντας όλους τους παραβρισκόμενους Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και για την στήριξη τους προς στο Κ.Α.Π.Η.

Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νίκος  Τόλιας, κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης.


Η κοπή της πίτας στο Κ.Α.Π.Η. Πηγής

Την Κυριακή που μας πέρασε στις 11.30 έγινε η κοπή πίτας στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Πηγής παρουσία πολλών Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας.

Μετά την εκδήλωση έκανε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. Δήμου Πύλης κ. Κων/νος Πλαστήρας ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασιλείου Τζιμόπουλου ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά, αναφερόμενος εν ολίγοις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος, οι δημοτικού Σύμβουλοι κ. Νίκος Τόλιας, η κ. Γεωργία Καραίσκου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τζιωρτζιώτης.

2222 11 677

777890 09

DSC07706

111 999 0

DSC07708




Total
0
Shares
Previous Article

Δύναμη Ανανέωσης: Ο Δ. Σοφάδων διοικείται από «ομάδα έργου»;

Next Article

Συνάντηση Αγοραστού-Σκουρλέτη για ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση