Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Πέμπτη τα rapid test στους Σοφάδες

Δήμος Σοφάδων: Δωρεάν «drive through covid test» την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη τα rapid test στους Σοφάδες

Με τη διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 drive-through

Ο Δήμος Σοφάδων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν ταχεία εξέταση ανίχνευσης (Rapid test) του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σοφάδων.

Οι δημότες θα συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους, τη στιγμή διέλευσής τους από το προκαθορισμένο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Η εξέταση των πολιτών γίνεται χωρίς να κατεβαίνουν από το όχημά τους

Για τη διαδικασία των rapid tests θα συνδράμει το ΑΤ Σοφάδων ενώ έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στη διαδρομή, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Με τη διαδικασία των δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 drive-through, προστατεύονται οι πολίτες, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού.




Total
0
Shares
Previous Article
rapidtest covid19 karditsa

35 θετικά κρούσματα Covid-19 σε συνολικό αριθμό 341 δειγμάτων rapid tests στην Καρδίτσα

Next Article
Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή του νομού Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή του νομού Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών