Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την παράσταση “Ένα αυγό ταξιδεύει” παρουσίασαν οι νέοι-ες του “Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες”

theodorideio kentro orizontes

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 η Μουσικοθεατρική Παράσταση του “Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες” του Δήμου Καρδίτσας “Ένα αυγό ταξιδεύει” με τους νέους –ες του Κέντρου και την “ΜΠΑΝΤΙΝΑ” του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Οι νέοι –ες του Κέντρου θέλουν να ευχαριστήσουν την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας που τους έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουν την παράστασή τους μέσα στα πλαίσια των Καραισκακείων. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές: τον σκηνοθέτη Γιάννη Ράμο που  πραγματοποίησε το όνειρο τους, την κα. Ζανέτα Βλαχούτα για τα ωραία κείμενα της Παράστασης, τον Μαέστρο τους κ. Άγγελο Παλαπέλα με τα παιδιά της “ΜΠΑΝΤΙΝΑΣ” : Αθανασίου Νικολίνα, Αθανασίου Τριανταφυλλιά, Βήτου Αφροδίτη, Βήτου Ελπίδα, Βήτου Ιωάννα, Κεραμιτζή Κατερίνα, Κοκαλάρας Άγγελος, Μπαλακώστας Νίκος, Μπουμπάρας Φίλιππος, Νιάφας Μάριος, Παλαπέλας Φίλιππος, Τσιλίκας Βασίλης, Τσιούτρας Ευάγγελος και στο τραγούδι Παραθύρα Εμμέλεια και Παλαπέλα Ναταλία, που έντυσαν μουσικά την παράσταση, το Θέατρο Όψεις και τον κ. Παύλο Βησσαρίου (ηθοποιό – σκηνοθέτη) για τα σκηνικά της Παράστασης και κάποια στοιχεία στα κοστούμια των νέων, την κα. Μαρία Βασιλοπούλου για το μακιγιάζ και τον κ. Βασίλη Τσικρίκα για ηχοληψία – φωτισμό. Επίσης το σώμα των εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας για τη βοήθεια του στο Παυσίλυπο και των εθελοντών του που έπαιξαν: την κα. Ζανέτα Βλαχούτα, την κα. Καγιούλη Ζωή, την κα. Μαρία Οικονομίδου, την κα. Μαρία Παππά, και των εθελοντών του Κέντρου την κα. Μάρω Μπούκη, και την κα. Ευγενία Μπασδέκη.

Η Παράσταση ήταν μια μεγάλη νίκη των νέων –ες του Κέντρου και έδειξαν τη δύναμη της ψυχής τους, για ζωή και δημιουργία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει καθώς και τους χορηγούς, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περ. Ενότητα Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

“ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”




Total
0
Shares
Previous Article
Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Next Article
ΑΝΚΑ

ΑΝ.ΚΑ.: Υποβολή οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια εξοπλισμού (ειδών οικίας)