Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Παρασκευή η κεντρική πολιτική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη

Παρασκευή 5 Ιουλίου – 9.30 το βράδυ στο Παυσίλυπο
efthimiadis nikos kinal pasok ekloges

 

Αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 9.30 το βράδυ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ

Αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στις 9.30 το βράδυ ο Νίκος Ευθυμιάδης, υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νομού Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία, στο Παυσίλυπο στην Καρδίτσα, κλείνοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα αναφερθεί στο ρόλο της Δημοκρατικής Παράταξης για το μέλλον του Έθνους και της Χώρας και της μάχες που πρέπει να δοθούν για την εθνική ανασυγκρότηση, την ανασύσταση της μεσαίας τάξης, την οριστική υπέρβαση της κρίσης, τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας, δικαιοσύνης και προοπτικής για όλους.

Σε όλες του τις ομιλίες ο Νίκος Ευθυμιάδης σε χωριά, σε χώρους εργασίας και στις πόλεις, τονίζει ό,τι:

Δίνω την μάχη με τα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να ανατρέψουμε τα δεδομένα, ως ο πραγματικός προοδευτικός πόλος στην Ελληνική πολιτική ζωή. Με σχέδιο και μοντέλο διακυβέρνησης. Με πολιτική αυτονομία, αυτόνομη πορεία, πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενεργός Πολίτης, πάντα παρών στα δύσκολα για τα ΠΑΣΟΚ.

Η προσπάθεια σπίλωσης στελεχών της Δημοκρατικής Παράταξης κατέρρευσε. Οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, όπου διαφαίνεται εμπλοκή κυβερνητικών παραγόντων και δικαστικών λειτουργών προκειμένου να οργανωθούν δικαστικές διώξεις για να πληγούν σημαντικοί πολιτικοί παράγοντες της χώρας, συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στην ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.

Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την ανάγκη για αλλαγή πολιτικής και ανατροπής για να ξεφύγουμε από τη στείρα πόλωση και τον επικίνδυνο διχασμό.

Με εθνική συνεννόηση το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για τη διαμόρφωση εθνικής γραμμής στον ευρωπαϊκό δρόμο με πατριωτική ευθύνη  για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και την επαναθεμελίωση της κοινωνικής συνοχής.

Απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς πολίτες.

Τους δίνουμε το χέρι, όπως και σε όλους  τους  πολίτες, τους μικρομεσαίους, τους εργαζομένους  του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους νέους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους , τους ανέργους, όλους τους δημιουργικούς συμπολίτες μας, αλλά και τους αδύναμους, να συστρατευθούν  με το Κίνημα Αλλαγής και να αγωνιστούμε μαζί για την αλλαγή πολιτικής, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς Κράτος Δικαίου, δηλαδή χωρίς ρύθμιση της κοινωνικής συμβίωσης βάσει των επιταγών του Συντάγματος. Και δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου χωρίς τήρηση της διάκρισης των εξουσιών, ελευθερία του λόγου, λειτουργία των αντιβάρων στη βούληση της πλειοψηφίας. Το Κράτος Δικαίου δεν ταυτίζεται με τη «λαϊκή κυριαρχία» αντίθετα την προστατεύει από καταχρήσεις και από την ύβριν.

Οι πολίτες του Νομού Καρδίτσας γνωρίζουν την δική μου δουλειά για δεκαετίες στον Νομό μας και την προσφορά της οικογένειας Ευθυμιάδη στο Πνευματικό-Εκπαιδευτικό οικοδόμημα του Νομού.

Ζητώ την ψήφο του λαού ώστε να μπορέσουμε να εκφράσουμε τους πολίτες αύριο,  με πραγματικά προοδευτικές προτάσεις για την επιστροφή στην ευημερία και στην κοινωνική δικαιοσύνη.

eftimiadis nikos omilia pafsilipo




Total
0
Shares
Previous Article
efthimiadis nikos kinal pasok ekloges

Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Καρδίτσας Νίκου Ευθυμιάδη

Next Article
kafsonas

Ανοιχτή στο κοινό λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας