Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Παρασκευή 19/10 η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού

 

Στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, ώρα 21.00

Αυτή την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας και ώρα 21.00, θα πραγματοποιηθεί η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας και θα είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικό Τάσο Κουτσιώλη.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με το τιμητικό αφιέρωμα στον Τάσο Κουτσιώλη, στον κορυφαίο αυτό Καρδιτσιώτη μουσικό που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην παράδοση του τόπου μας, στη μουσική και τον πολιτισμό.

Θα ακολουθήσει γλέντι με τον ίδιο και όλους τους μουσικούς του τόπου μας. Συμμετέχουν: Άρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Άγγελος Παλαπέλας, Ναπολέων Μουλιάκος (στο λαϊκό πρόγραμμα), Βασίλης Νταράλας, Πάνος Μπαρκαλής, Αποστόλης Μπίρος, Νίκος Γκορίλας (στο δημοτικό πρόγραμμα), Γιάννης Ζιάκος (κλαρίνο), Βαγγέλης Φιλίππου (κιθάρα), Δημήτρης Σκότης (λαούτο), Γιάννης Σερίφης (κρουστά) και Τάσος Κουτσιώλης (βιολί).

Η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού γίνεται με αφορμή την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

Παρουσιάζει η Ρίτσα Τσικρίκα.

Είσοδος ελεύθερη.

KOUTSIOLIS




Total
0
Shares
Previous Article

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Έγγραφο στην ΚΕΕ Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ΓΕΜΗ

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου