Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή στο κλειστό του Στρέφη το επόμενο ματς για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Την Κυριακή στο κλειστό του Στρέφη το επόμενο ματς για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Προετοιμασία για το ματς της Κυριακής 

Η νίκη απέναντι στο Μαρούσι, ήρθε με αρκετή πίεση για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, με τους «κυανόλευκους» να παραμένουν μετά από επτά αγωνιστικές, η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Η μορφή του αγώνα και το δραματικό φινάλε στα τελευταία λεπτά, επιβεβαίωσαν την άποψη πως φέτος ειδικά, το επίπεδο του ανταγωνισμού της κατηγορίας έχει ανέβει πολύ και πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αντίθετα απαιτείται προσοχή, συγκέντρωση, αλλά και αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία.

Όπως άλλωστε φαίνεται και σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ο χαρακτηρισμός «φαβορί» έχει μόνο φιλολογική σημασία, καθώς τα αποτελέσματα δείχνουν πως εκείνοι που στο τέλος θα πετύχουν το στόχο τους, είναι όσοι δείξουν σταθερότητα, διάρκεια και αντοχή στις απαιτήσεις του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουν και στον ΑΣΚ τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Προφανώς υπάρχει ικανοποίηση για το 6-0, για το γεγονός ότι η ομάδα χτίζει τον αγωνιστικό της χαρακτήρα αγώνα με αγώνα, όμως ταυτόχρονα, υπάρχει ρεαλισμός και γνώση των δυσκολιών. Η ομάδα της Καρδίτσας δεν κυνηγά ρεκόρ ή στατιστικά επιτεύγματα, κοιτάει μόνο το επόμενο ματς, με σοβαρότητα και καθημερινή προπόνηση, γνωρίζοντας πως στο τέλος της σεζόν, όταν θα γίνει και το άθροισμα, θα κριθούν οι στόχοι της.

Γι’ αυτό και το επόμενο ματς, εκτός έδρας απέναντι στον Τρίτωνα, είναι ένας ακόμη αγώνας, στον οποίο ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας θα κυνηγήσει τη νίκη, έχοντας σεβασμό στον αντίπαλο και γνώση των απαιτήσεων του αγώνα. Χωρίς αμφιβολία, το ματς, είναι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Το θετικό για το Δημήτρη Λιόγα και τους συνεργάτες του, είναι πως οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα θα μπορέσει να παρουσιασθεί έτοιμη για μια ακόμη πρόκληση.

Την Κυριακή τηλεοπτικά το ματς

Ο αγώνας Α.Ο.Τρίτων – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας δεν θα γίνει το Σάββατο μαζί με τα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής, αλλά την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και το ERTFlix.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων

Σύλλογος Φίλων Μουσικής Τρικάλων: Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Next Article
dimotikos kinimatografos karditsas

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου