Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει στην Καστοριά την πρωτοπόρο τοπική ομάδα

Την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας αντιμετωπίζει στην Καστοριά την πρωτοπόρο τοπική ομάδα

Παιχνίδι – πρόκληση

Στην Καστοριά αγωνίζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει στις 5μ.μ. την τοπική ομάδα. Ένα παιχνίδι-πρόκληση για τους «κυανόλευκους», που θα δοκιμαστούν εκτός έδρας με την –κατά τεκμήριο- πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Καστοριάς, βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχει μόλις μια ήττα στις 12 πρώτες αγωνιστικές και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Α2. Πλήρης ομάδα, με πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν δοκιμαστεί στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες, η Καστοριά έχει δείξει πως είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Οι Κυριακόπουλος, Μπένας, Ελευθεριάδης, Τσότσος είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας της Μακεδονίας, όμως ο προπονητής κ.Σούλιος έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ με ταλέντο και εμπειρία.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας από την άλλη μεριά, αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο, εντός κι εκτός έδρας. Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω του καιρού στο πρόγραμμα των προπονήσεων, η ομάδα είναι έτοιμη και θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Καστοριά με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Άλλωστε, μέσα σε τέσσερις ημέρες ο Α.Σ.Κ. καλείται να αντιμετωπίσει τις δυο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Κυριακή στην Καστοριά και την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης, ένα άλλο πολύ μεγάλο ματς με αντίπαλο το Πευκοχώρι. Το παιχνίδι αναβλήθηκε μαζί με όλη την 13η αγωνιστική και θα γίνει την Τετάρτη, όταν ο Α.Σ.Κ. θα προσπαθήσει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο.




Total
0
Shares
Previous Article

Κανονικά θα λειτουργήσει το ΤΕΙ Θεσσαλίας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Next Article

Έπαινος για το συγγραφέα φιλόλογο του ΓΕΛ Σοφάδων Βαγγέλη Ντελή

Related Posts