Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή (7 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας και ο Ερμής Αγιάς συγκρούονται για το πλεονέκτημα στη μάχη της ανόδου

Τα μάτια όλων στο ματς της Κυριακής

Κάθε αγώνας, σε ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών όπως η φετινή Β’ Εθνική έχει τη δική του αξία και σημασία, μερικές αναμετρήσεις όμως, έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Αυτό συμβαίνει και με τον αγώνα της Κυριακής στις 7 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, ανάμεσα στον Α.Σ.Καρδίτσας και τον Ερμή Αγιάς.

Οι δυο ομάδες, που εκπροσωπούν τη Θεσσαλία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συγκρούονται για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στη μάχη για τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί σε απευθείας άνοδο.

Οι δυο ομάδες παρουσιάζουν απόλυτη ισορροπία σε ότι αφορά τη βαθμολογική εικόνα, αφού μετά από έναν αναγνωριστικό πρώτο γύρο με αρκετά σκαμπανεβάσματα, έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό και σήμερα, βρίσκονται ισόβαθμες στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Κάπου εκεί όμως, εξαντλούνται και τα κοινά στοιχεία των ομάδων, καθώς πρόκειται για δυο σύνολα με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία. Ο φιλοξενούμενος την Κυριακή Ερμής Αγιάς, είναι μια από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη Καστοριά. Στην άμυνα, η επίδοση της δεν είναι ίδια, καθώς έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και τέσσερα χρόνια, τον έμπειρο Γρηγόρη Γιασσάρη και τον ίδιο κορμό παικτών με προσθαφαιρέσεις τα τελευταία χρόνια, από τον οποίο ξεχωρίζει ο άλλοτε μεγάλος σκόρερ των ελληνικών και ευρωπαϊκών γηπέδων Νέστορας Κόμματος. Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας είναι μια διαφορετική ομάδα, με πολύ χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας αλλά και εμπειρίας, που δεν υστερεί στην επίθεση έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία, όμως στηρίζει πολλά στην άμυνά του, που είναι η καλύτερη σε όλη τη Β’ Εθνική, αλλά και στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες. Το σύνολο των Κώστα Ρουμελιώτη και Κώστα Κομποδιέτα, στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια, την πολλή και μεθοδική δουλειά και την προσήλωση στο στόχο. Αυτά τα πλεονεκτήματα θέλει να αναδείξει και την Κυριακή, στο ματς που ξεχωρίζει στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος και δίκαια συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Θυμίζουμε πως ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., αφού η αρχική ώρα έναρξης των 5 μ.μ. μετατέθηκε, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Αναγέννηση-Καλλιθέα στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΟΠ) για την πρόληψη πυρκαγιών

Next Article

Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

Related Posts