Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης

Την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης σ’ ένα πολύ σημαντικό αγώνα

Πανέτοιμος για την Ξάνθη ο Α.Σ.Κ.

Απέναντι σε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο, την Ασπίδα Ξάνθης. Ένα δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι, με τον Α.Σ.Κ. να θέλει τη νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Μεγάλο πλεονέκτημα για τους «κυανόλευκους», η δύναμη της έδρας. Το κλειστό της Καρδίτσας, καθιερώνεται στην κατηγορία ως μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος κι αυτό οφείλεται στην παρουσία των φιλάθλων της πόλης μας, που αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ομάδας, στην παρθενική της παρουσία στη Β’ Εθνική.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Α.Σ.Κ. έχει να αντιμετωπίσει μια από τις φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Ασπίδα Ξάνθης, ξεκίνησε με 0-3 το πρωτάθλημα, όμως στη συνέχεια έκανε το «3 στα 3» και έρχεται με στόχο τη νίκη στην Καρδίτσα. Το έμπειρο σύνολο του προπονητή κ.Ιωαννίδη, διαθέτει παίκτες δοκιμασμένους στις εθνικές κατηγορίες και όπως έχει δείξει, παλεύει όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας από την άλλη μεριά, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης και βλέπει μόνο τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο, οι παίκτες των Κώστα Ρουμελιώτη και Κώστα Κομποδιέτα ετοιμάζονται για ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συγκινήσεις.

Διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, οι Κατωτικίδης και Παπανικολάου.

Το Σάββατο στο Μουζάκι η ομάδα Κ21 του Α.Σ.Κ.

Τον τέταρτο αγώνα της για το πρωτάθλημα ανδρών της Β’ Θεσσαλίας δίνει το Σάββατο η ομάδα κάτω των 21 ετών του Α.Σ.Καρδίτσας. Στο κλειστό του Μουζακίου στις 3 μ.μ., ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει το γηπεδούχο Γ.Σ.Πασιαλή. Ένα ακόμη ματς, στο οποίο οι νεαροί παίκτες του Α.Σ.Κ. θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Εθελοντική δράση του Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης παιδικών και γυναικείων ρούχων και παπουτσιών, προκειμένου να ανταποκριθεί στο αίτημα στήριξης της Δομής  Φιλοξενίας Προσφύγων του Δήμου Ζωγράφου στη Ραφήνα Αττικής, όπου φιλοξενούνται 200 άτομα, κυρίως μητέρες και παιδιά και η ανάγκη ένδυσης –υπόδησης είναι επείγουσα.

Τα ρούχα  θα συγκεντρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης στη διάρκεια του αγώνα Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΞΑΝΘΗ την Κυριακή 13/11/2016 και ώρα 17:00 στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ψήφισμα του Δ.Σ. Καρδίτσας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Next Article

Την Χαρτοποιία UNIPACK επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Related Posts