Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου η υπέρ πεσόντων ετήσια εκδήλωση – επιμνημόσυνη δέηση στην Οξυά

επιμνημόσυνη δέηση στην Οξυά

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου η υπέρ πεσόντων ετήσια εκδήλωση – επιμνημόσυνη δέηση στην Οξυά

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη στήριξη του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ» του Δήμου Μουζακίου 

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, πρώτη μετά τις 15 Οκτωβρίου, όπως έχει καθιερωθεί θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Οξυά από το Λαογραφικό, Αρχαιολογικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού η ετήσια εκδήλωση – επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων στους αγώνες του έθνους.

Η εκδήλωση, ελάχιστη ένδειξη τιμής γι’ αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, θα διοργανωθεί στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον οικισμό Πλατάνια Οξυάς, γενέτειρα του Απόστολου Καραβίδα, πρώτου από το νομό Καρδίτσας πεσόντα στον πόλεμο του 1940, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας/Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη στήριξη του ΝΠΔΔ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΗΤΑ» του Δήμου Μουζακίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Θεία Λειτουργία, που θα ξεκινήσει στις 07:30, επιμνημόσυνη δέηση στις 10:15, χαιρετισμούς αρμοδίων και προσφορά καφέ.

Παρακαλούνται οι Οξυώτες, οι φίλοι του Συλλόγου και του χωριού και όλοι όσοι επιθυμούν να την τιμήσουν με την παρουσία τους.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας»

επιμνημόσυνη δέηση στην Οξυά




Total
0
Shares
Previous Article
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην ΠΕΔ Θεσσαλίας ΠΕΔ Θεσσαλίας: Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ημερίδα με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τουρισμός-Αγροτουρισμός και νέες τάσεις εν μέσω Πανδημίας»

Next Article
Προσθήκη με Ηρακλή Αμβροσίου ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Προσθήκη με Ηρακλή Αμβροσίου ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Related Posts