Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την ήττα γνώρισε ο ΑΣΚ Μέλι Αττική από τον Απόλλων Πατρών

ΑΣ Καρδίτσας

Την ήττα με σκορ 71-59 γνώρισε ο ΑΣΚ Μέλι Αττική στην Πάτρα από τον Απόλλων.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες, όμως στο τελευταίο δίλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα κατάφεραν να πάρουν «αέρα» πέντε πόντων με σκορ 14-19.

Ο Απόλλων Πατρών μπήκε δυναμικά στη δεύτερη περίοδο και κατάφερε γρήγορα να ισοφαρίσει αλλά και να προσπεράσει με το τέλος του πρώτου μέρους με σκορ 37-32, τρέχοντας σερί 23-13 στο δεύτερο δεκάλπετο.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Απόλλων Πατρών ωστόσο χάρη στην πολύ καλή του παρουσία στη δεύτερη περίοδο κατάφερε να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα και τον ΑΣΚ να προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Τελικά ο Απόλλων ολοκλήρωσε και το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος με διαφορά επτά πόντων(55-48).

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο παρά τις προσπάθειες των «κυανόλευκων» ο Απόλλων διατήρησε το υπέρ του προβάδισμα και έφτασε σε μια υπερπολύτιμη νίκη με σκορ 71-59 .

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο ΑΣΚ Μέλι Αττική «υποχώρησε» σε ρεκόρ 13-12 και ήδη κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Καστοριά στο Κλειστό της Καρδίτσας.

Τα δεκάλεπτα:14-19, 37-32, 55-48, 71-59

karditsapress.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά

Next Article
ao magoula slide

B2 ΕΠΣΚ: Εμφατικό διπλό του ΑΟ Μαγούλας στο Μαυρομμάτι (0-7)