Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Την ΑΕ Ψυχικού υποδέχεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ ΑΣ Καρδίτσας

Την ΑΕ Ψυχικού υποδέχεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ ΑΣ Καρδίτσας

Την Α.Ε.Ψυχικού υποδέχεται την Τετάρτη (5 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο πρώτος τελικός με Ψυχικό

Ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι δίνει ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας την Τετάρτη στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, καθώς υποδέχεται την Α.Ε.Ψυχικού για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Το παιχνίδι είναι από τα κρισιμότερα της αγωνιστικής, καθώς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποιες θα είναι οι οκτώ ομάδες που θα πάρουν τα ισάριθμα εισιτήρια για το δεύτερο γύρο. Τόσο ο Α.Σ.Κ. όσο και το Ψυχικό είναι στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στην οκτάδα και ο μεταξύ τους αγώνας, είναι ο πρώτος από τους δυο τελικούς πρόκρισης, καθώς ακολουθεί το Σάββατο η 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Το Σάββατο όμως μπορεί να περιμένει και η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με το Ψυχικό. Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, προέρχεται από ήττα στη Νέα Ερυθραία, σε ένα ματς που καθορίστηκε από συγκεκριμένες αποφάσεις και στο οποίο ο ΑΣΚ έδειξε ψυχή και αποφασιστικότητα, αλλά λύγισε κάτω από το βάρος των αποφάσεων αυτών. Οι “κυανόλευκοι” αφήνουν πίσω το ματς της Νέας Ερυθραίας και επικεντρώνουν όλη τους την ενέργεια στην αναμέτρηση με το Ψυχικό. Όλοι οι μικροτραυματισμοί πηγαίνουν στην άκρη και όλοι οι παίκτες θέλουν να δώσουν το 100% για τη νίκη. Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα υποδεχθούν μια ομάδα με εξίσου υψηλό κίνητρο, αλλά και ένα σύνολο με εμπειρία και ποιότητα. Κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιώργου Ρεμεντέλα, “ισόβιου” προπονητή της ΑΕΨ, η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχει στις τάξεις της πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο αρχισκόρερ της κατηγορίας Αλέξης Κυρίτσης, αλλά και ο φόργουορντ-ορχήστρα Νίκος Πανανικολάου, οι σουτέρ Τσούτσος και Δελίδης, αλλά και οι πολύ ταλαντούχοι Μιλεντίγιεβιτς, Μαστόρος και Ιορδάνου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης και Χατζημπαλίδης.

Ζωντανά σε live streaming o αγώνας

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα από το κανάλι του ΑΣΚ στο youtube την Τετάρτη 19/5 στις 5 μ.μ. στην παρακάτω διεύθυνση

 




Total
0
Shares
Previous Article
laiki agora 1

Καρδίτσα: Συμμετοχές παραγωγών και πωλητών στην λαϊκή αγορά της Τετάρτης

Next Article
Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Related Posts