Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τιμητική ήταν η πρώτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Μουζακίου.

topiko Mouzakiou vravefsi slide

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, το τοπικό συμβούλιο Μουζακίου προχώρησε σε βράβευση των προηγούμενων Προέδρων και Συμβούλων  του τοπικού συμβουλίου Μουζακίου.

Θέλοντας να δώσει χαρακτήρα συνέχειας στη διοίκηση και τονίζοντας την αξία της συνεργασίας που πρέπει να έχουν οι φορείς της αυτοδιοίκησης της περιοχής, το τοπικό συμβούλιο Μουζακίου στην πρώτη του συνεδρίαση, τίμησε τους διατελέσαντες Προέδρους και Τοπικούς συμβούλους κ.κ Καλαμπαλίκη Θωμά, Πούπη Νικόλαο,  Λιάβα Θεοπίστη , Πλακιά  Φίλιππο, Τριχιά Πολυχρόνη.

Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Μουζακίου κ Φάνης Στάθης, ο οποίος δήλωσε ότι  είναι ιδιαίτερα ευτυχής και ευγνώμων για την μέχρι τώρα προσφορά των τιμωμένων προσώπων.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μουζακίου  κ. Αχιλλέας Καταραχιάς, δήλωσε ότι επιθυμεί τη συνεργασία όλων, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινότητας Μουζακίου.

Ο πρώην πρόεδρος κ. Καλαμπαλίκης Θωμάς δήλωσε ότι απαραίτητο στοιχείο της δημοκρατίας είναι να υπάρχει κλίμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης. Στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, δεν περισσεύει κανένας  και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η βράβευση, από μέρος του σημερινού Τοπικού Συμβουλίου.

Ο κ. Πούπης ευχαρίστησε το Τοπικό Συμβούλιο για την τιμητική βράβευση και δήλωσε έτοιμος για γόνιμη συνεργασία από το νέο του πόστο ως Αντιδήμαρχος.

Ο  κ. Φίλιππος Πλακιάς δήλωσε ότι τον τιμά η βράβευση και ότι το πνεύμα της συνεργασίας που προϋπήρχε στα προηγούμενα συμβούλια, να συνεχιστεί, ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία.

Η κ. Θεοπίστη Λιάβα εξέφρασε τις ευχαριστίες της και δήλωσε  ότι η παρουσία της στο τοπικό συμβούλιο Μουζακίου, ήταν μία γόνιμη παρουσία, με προσφορά και πολλές προσωπικές εμπειρίες.

Ο κ.Πολυχρόνης Τριχιάς  ευχαρίστησε και αυτός  με τη σειρά του το νέο τοπικό συμβούλιο για την βράβευσή του και και τους  ευχήθηκε καλή θητεία.


topiko Mouzakiou vravefsi

topiko Mouzakiou vravefsi 2

topiko Mouzakiou vravefsi 3

topiko Mouzakiou vravefsi 4

topiko Mouzakiou vravefsi 5

topiko Mouzakiou vravefsi 6

topiko Mouzakiou vravefsi 7

topiko Mouzakiou vravefsi 8




Total
0
Shares
Previous Article
mhtsiadh

Μήνυμα της Ευθυμίας Μητσιάδη, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας

Next Article
politistikos sullogos mayrommatioy

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Πολιτιστική εξόρμηση Στη Στερεά - χέρσα Ελλάδα