Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τιμητική εκδήλωση για τον άξιο της πατρίδας «Μαύρο Καβαλάρη» Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα

Εκδήλωση τιμής, μνήμης και δόξας για τον Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα

Τιμητική εκδήλωση για τον άξιο της πατρίδας «Μαύρο Καβαλάρη» Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλικής Στέγη» διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον άξιο της πατρίδας «Μαύρο Καβαλάρη» Στρατηγό και Πρωθυπουργό Νικόλαο Πλαστήρα την Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 9:30 π.μ στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη τιμώντας τα 69 χρόνια από το θάνατό του.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αρτοκλασία και ομιλία του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ.Στέφανου Κούτρα με θέμα: «Νικόλαος Πλαστήρας ο Ναυαγοσώστης του Έθνους». Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ.Στέργιος Τσίρκας. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί της Θεσσαλίας από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Θεσσαλών Άνω Λιοσίων-Φυλής «ο Ρήγας Φεραίος».

Η Εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Θεσσαλικών Σωματείων στην προτομή του Μαύρου Καβάλαρη. Θα παραστεί τιμητικό άγημα του Στρατού και η Φιλαρμονική του Δήμου Μαραθώνα.

Οι Εκπρόσωποι φορέων που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι παρακαλούμε να αποστείλουν email panthessaliki.stegi.attikis@gmail.com έως 28-7-22.

ekdilosi prosklisi mavros kavalaris plastiras




Total
0
Shares
Previous Article
Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου

«Μη επιστρεπτέος» σεβασμός στο πολύπαθο  νομό Καρδίτσας. 

Next Article
paidiki xara rentina 1

Δήμος Σοφάδων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην εκσυγχρονισμένη πλέον παιδική χαρά Ρεντίνας