Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Times: “Η Μπαρτσελόνα προσφέρει δεκαετές συμβόλαιο στον Μέσι”

mesi

Η Μπαρτσελόνα δίνει συμβόλαιο ζωής στον Λιονέλ Μέσι μέσω ενός δεκαετούς deal που θα τον ικανοποιήσει στο οικονομικό κομμάτι, σύμφωνα με δημοσίευμα των “Times”.

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ήδη πολλά σενάρια έχουν γραφτεί αναφορικά με τον μέλλον του. Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Times” η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Αργεντινό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2031.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ βλέπει με άλλο μάτι την παραμονή του στους “μπλαουγκράνα”, σε σχέση με την έναρξη της σεζόν, καθώς έχει μεσολαβήσει έκτοτε η εκλογή του Λαπόρτα στην προεδρία των Καταλανών ενώ είναι βελτιωμένο το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, σε σχέση τουλάχιστον με τους πρώτους μήνες της σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Καταλανοί προσφέρουν αυτό το συμβόλαιο στον Μέσι προκειμένου να τον ικανοποιήσουν οικονομικά, αλλά σε βάθος δεκαετίας, καθώς η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι δεινή, λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία στο ποδόσφαιρο.

Με αυτή την φόρμουλα θα μπορέσουν να κρατήσουν τον Μέσι αλλά και να τον πληρώνουν κανονικά, χωρίς να γονατίσει οικονομικά ο σύλλογος, καθώς η ανανέωση του συμβολαίου του με τους ισχύοντες όρους στο οικονομικό κομμάτι, θα επιδείνωνε την κατάσταση.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Μέσι θα αγωνίζεται στους Καταλανούς μέχρι τότε, αλλά ότι θα πληρωθεί σε βάθος δεκαετίας. Άλλωστε ο ίδιος έχει εκφράσει στο περιβάλλον του ότι θέλει να αγωνιστεί στο MLS στο μέλλον.

Σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό μέσο “TV3”, ο Μέσι δείχνει να βάζει “νερό στο κρασί του” ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις, κάτι που μετέφερε ο πατέρας του στον Λαπόρτα, καταλαβαίνοντας και τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος σε αυτό το κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Λιονέλ Μέσι ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντας στον “Pulga” το δέλεαρ της εκ νέου συνεργασίας με τον Νεϊμάρ, ίσως και με τον Εμπαπέ, αν αποφασίσει ο τελευταίος να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του έχει κατατεθεί.

Με τον Μέσι είχε συνδεθεί έντονα και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι Άγγλοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνουν (και) οι “πολίτες”.

Photo Credits: © 2021 Joan Monfort/Associated Press




Total
0
Shares
Previous Article
polo osfp

Πόλο: Η Ντουναϊσβάρος αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague

Next Article
kumaru

Kamaru Usman: "Ένα ματς με τον Khabib θα ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του UFC"

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…